Betalningsalternativ: 


Kortbetalning

Betalning med Payson 

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank.

Om PaysonFaktura

Vi erbjuder betalsättet "PaysonFaktura" i samarbete med Payson AB

Betalningsviikor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr.

För att kunna beställa mot faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Information om pantsättning

Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till Svea Ekonomi AB, 556489-2924.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. 

Läs mer om Payson här: www.payson.se 

Orderbekräftelse
Vi skickar alltid en orderbekräftelse till den e-postadress du har uppgivit vid din beställning av varor från VinoEk.

Ålder:
Du måste vara 18 år för att handla på VinoEk.

Priser:
Alla varupriser på vinoek.se är inklusive moms om inget annat har angivits.


Leveransvillkor:
Normal leveranstid är cirka 2-5 dagar, beroende på var i landet du bor. 

Leveranssätt:
För leverans används DHL och försändelsen kommer direkt till närmsta DHL utlämningsställe eller ett av DHL service Pointombud. 

Möjligheten finns att hämta varor direkt hos oss på Borgasgatan 6, Varberg efter överenskommelse.

Vid skrymmande kolli använder vi DHL:s aviseringssystem vilket innebär att DHL aviserar godset och levererar det vid din dörr. Stora försändelser skickas med hemleverans vardagar 0800-1600.

Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar eller förlorade paket beroende på fraktföretaget. 

Frakt:
Vi tillämpar olika frakttariffer beroende på godsets storlek och vikt på alla paket vi skickar. Alla fraktpriser tillkommer på det utpris som anges på respektive vara.


Reklamation och returrätt:
Vid en reklamation tillämpas konsumentköplagen. Mer om den kan ni läsa på konsumentverkets hemsida http://www.kov.se/.
Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid en ny vara. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer. 

Ångerrätt:
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (detta gäller ej företag)rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du skall kunna nyttja din ångerrätt måste du retunera vara i oskadat skick i orginalförpackning. Vid nyttjandeav ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.


Skador på paket och ej uthämtade paket:
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till DHL och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket!
Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till DHL:s eller transportföretagets hantering, ta kontakt med VinoEk inom 7 dagar. Behåll det skadade emballaget, ta ett foto av det samt det skadade godset och maila detta till VinoEk så sköter vi reklamationen till transportbolaget. Du ersätts med ny vara. 

Personuppgifter:

Personuppgifter lagras i vårt kundregister när du registrerar dig som kund hos oss. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag. Kundregistret förs i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). För mer information om personuppgiftslagen läs här: www.pul.nu. Kontakt:
VinoEk
Borgasgatan 6
432 37 Varberg

Tel. 0722-324569

E-post: info@vinoek.se 


  

 

 

Tillagd i varukorgen